Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736434629

Amistoso (Int., RC) 736434629 Información oficial sobre el partido 736434629 en Hattrick

03.07.2024 12:25:00

Cervezas Duff Alineación oficial del equipo 'Cervezas Duff' en el partido 5 - 1 Szabadkai Betyárok Alineación oficial del equipo 'Szabadkai Betyárok' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cervezas Duff Alineación oficial del equipo 'Cervezas Duff' en el partido 3 - 1 Szabadkai Betyárok Alineación oficial del equipo 'Szabadkai Betyárok' en el partido
Tiene suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cervezas Duff

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Cervezas, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Dilosh Jupi per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Cervezas va ser Mark Finiuk.
  • 186 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Cervezas va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Benjamin Émile, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 1.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Benjamin Émile va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del Cervezas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mark Finiuk, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): El Cervezas ho intentava per la dreta per mitjà de Benjamin Émile, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dilosh Jupi va rematar alt.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Bolesław Czechyra va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Gertje Gorissen de Cervezas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Szabadkai Betyárok

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 en László Fábián va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): László Fábián de Szarok va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Tamás Mikes que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): László Fábián quasi marca en una jugada assajada de córner que Márió Ray havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benedek Janzsó de Szarok es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.