Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736448483

Amistoso (Int., RC) 736448483 Información oficial sobre el partido 736448483 en Hattrick

03.07.2024 12:25:00

Anyai FC Alineación oficial del equipo 'Anyai FC' en el partido 5 - 1 Real Madrid De Mediaș Alineación oficial del equipo 'Real Madrid De Mediaș' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Anyai FC Alineación oficial del equipo 'Anyai FC' en el partido 2 - 1 Real Madrid De Mediaș Alineación oficial del equipo 'Real Madrid De Mediaș' en el partido
Tiene bastante suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anyai FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Anyai va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 34 Serafín Bidagurenbeingoetxea va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 37 una excel·lent centrada de Kateb Benyoussef va arribar a Saman Kordos, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): En Máté Czepó va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-0.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 65 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Anyai. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Diego Ibarria xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Máté Czepó, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Anyai.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Máté Czepó va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Émile Lebel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Saman Kordos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Roa.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Máté Czepó de Anyai va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Madrid De Mediaș

Goles Goles

  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Madrid eren letals, i Sorin Manole va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Madrid al minut 8, però el xut de Emil Cserép va topar amb la tanca defensiva.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Gabriel Comănescu quasi redueix la diferència al marcador al minut 56, però una gran estirada d'en Silvestre Susanna va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Emil Cserép de Madrid va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.