Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736459848

Amistoso (RC) 736459848 Información oficial sobre el partido 736459848 en Hattrick

03.07.2024 12:20:00

Bellotas F.C Alineación oficial del equipo 'Bellotas F.C' en el partido 1 - 4 Brave Team Alineación oficial del equipo 'Brave Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bellotas F.C Alineación oficial del equipo 'Bellotas F.C' en el partido 0 - 4 Brave Team Alineación oficial del equipo 'Brave Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bellotas F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Bellotas per la dreta va donar com a resultat un gol de Francisco Díaz de Garato al minut 58 que reduïa la distància a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Riquelme! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tjakko Wellenberg de Bellotas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Francesco Stefano de Bellotas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Brave Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): En Joaquín Bauzá donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 19 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Brave va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Joaquín Bauzá va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al 52 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Brave augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Joaquín Bauzá es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Zach Yasinsky va augmentar l'avantatge de Brave a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Ignacio Borreiros de Brave va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el Brave va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Iliya Yotkov s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Ivor Eyres va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tjakko Wellenberg no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Amaro Casaca estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): António Norberto Nogueira va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ivor Eyres de Brave la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lesław Turała de Brave amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.