Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478529

Copa 736478529 Información oficial sobre el partido 736478529 en Hattrick

10.07.2024 12:15:00

Antifa SBD Alineación oficial del equipo 'Antifa SBD' en el partido 4 - 0 Villa de Grado Alineación oficial del equipo 'Villa de Grado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Antifa SBD Alineación oficial del equipo 'Antifa SBD' en el partido 2 - 0 Villa de Grado Alineación oficial del equipo 'Villa de Grado' en el partido
Tiene suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antifa SBD

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Al minut 9 l'àrbitre va premiar Antifa amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Antonio Alicino va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Antonio Alicino estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Strahil Yanakiev va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 10.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Antifa va augmentar la diferència quan Elias Sinkkonen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, Meldutis Pronskus va pentinar un córner cap al segon pal que Michel Barraza va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Meldutis Pronskus es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Strahil Yanakiev de Antifa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Villa de Grado

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Alexei Tampiza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Grado va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Ignacio Valdivia Bravo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Grado va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alexei Tampiza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.