Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736480280

Amistoso 736480280 Información oficial sobre el partido 736480280 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

nirgumil Alineación oficial del equipo 'nirgumil' en el partido 1 - 3 Arrakis Club Alineación oficial del equipo 'Arrakis Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
nirgumil Alineación oficial del equipo 'nirgumil' en el partido 4 - 1 Arrakis Club Alineación oficial del equipo 'Arrakis Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nirgumil

Goles Goles

  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Després de 62 minuts de partit, Adrián Gomendio igualava per nirgumil en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de nirgumil Javier Feo quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 210 Minuto 38 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Florian Amuategi quasi empata el partit per a nirgumil, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Florian Amuategi va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): nirgumil va estar a punt de posar-se per davant al minut 77 però Simeón Quevedo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a nirgumil per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Feo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Traver de nirgumil va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Arrakis Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Arrakis prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Manuel Sanabria.
  • 139 Minuto 83 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Arrakis Alonso Piedrahíta va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Florian Amuategi va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 2 al marcador.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Arrakis va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Marcos Esteíbar va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Alonso Piedrahíta va deixar a Florian Amuategi assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Arrakis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marcos Esteíbar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Pedro Freire de Arrakis va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.