Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736909960

Amistoso (RC) 736909960 Información oficial sobre el partido 736909960 en Hattrick

14.08.2024 12:20:00

John Deere Trail Alineación oficial del equipo 'John Deere Trail' en el partido 3 - 1 Ajax de Móstoles Alineación oficial del equipo 'Ajax de Móstoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
John Deere Trail Alineación oficial del equipo 'John Deere Trail' en el partido 0 - 1 Ajax de Móstoles Alineación oficial del equipo 'Ajax de Móstoles' en el partido
Tiene bastante suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

John Deere Trail

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Pablo Valenciano va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Deere.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Deere va posar-se per davant 2 - 1 al minut 82, quan Kamil Konwa va llançar una pena màxima perfectament.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, Raúl Muro Cerezo va pentinar un córner cap al segon pal que Horacio Villaro va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Deere van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 41 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Kamil Konwa no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Hauke Jieper va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Deere que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Muro Cerezo de Deere amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ajax de Móstoles

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Renzo Sinnaeve es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eduardo Oliveros va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pedro Navarro Alas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Òscar Guilabert de Móstoles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.