Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736910379

Amistoso (RC) 736910379 Información oficial sobre el partido 736910379 en Hattrick

14.08.2024 12:20:00

Los Enigmáticos Alineación oficial del equipo 'Los Enigmáticos' en el partido 3 - 2 La Tasca FC Alineación oficial del equipo 'La Tasca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Enigmáticos Alineación oficial del equipo 'Los Enigmáticos' en el partido 2 - 1 La Tasca FC Alineación oficial del equipo 'La Tasca FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,8 % 28,9 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Enigmáticos

Goles Goles

  • 120 Minuto 71 (Gol de falta): Enigmáticos va agafar avantatge al minut 71 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment José María Peñalver fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 104 (Ocasión de contra por la derecha): Benjamin Kuckertz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Enigmáticos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 107, Wolde Outerbridge de Enigmáticos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Antonio David Urroz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Enigmáticos.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Benjamin Kuckertz de Enigmáticos anava molt fort i col·locat però Artūras Gusakovas no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Andrea Merlini de Enigmáticos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Artūras Gusakovas en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Enigmáticos Leoš Kára va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Enigmáticos Coen Waterlander, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Artūras Gusakovas. El marcador continuava 3 - 2.

La Tasca FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Domenic Sichert va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tasca que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Theo Steinemann, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Domenic Sichert quasi aconsegueix empatar per Tasca al minut 76, però Andrea Merlini va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Theo Steinemann ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Tasca va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 103, quan Pierpaolo Bricola va quedar-se sol davant el porter Andrea Merlini, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Al minut 109 de partit, António Santos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Frank Cowperthwaite de Tasca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hein Honkoop va xutar fora per a Tasca, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tasca, Eddie Ewen, col·locà la pilota just a les mans d'en Andrea Merlini. El marcador: 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tasca Héctor Malaquín va intentar enganyar Andrea Merlini amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 1.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Earnest Paulson de Tasca va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Shahryar Haghshenas de Tasca va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.