Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737093749

Amistoso (Int.) 737093749 Información oficial sobre el partido 737093749 en Hattrick

28.08.2024 12:30:00

Son-Bauló CF Alineación oficial del equipo 'Son-Bauló CF' en el partido 2 - 2 LaudonCity Alineación oficial del equipo 'LaudonCity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Son-Bauló CF Alineación oficial del equipo 'Son-Bauló CF' en el partido 7 - 0 LaudonCity Alineación oficial del equipo 'LaudonCity' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Son-Bauló CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Als 54 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Son-Bauló va acabar amb la pilota als peus de Bogdan Juglan que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Son-Bauló. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Ismael Pelliser xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Konrad Dronia quasi dona a Son-Bauló l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lorenz Meesschaert estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ismael Pelliser, als 31 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Son-Bauló enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Felipe Santos Matias va estar a punt d'empatar per a Son-Bauló quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Vilmos Bikádi va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Juan Zárate va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 48 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

LaudonCity

Goles Goles

  • 140 Minuto 30 (Gol de contra de falta): El porter de LaudonCity va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, 邓 (Deng) 少庆 (Shaoqing) va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Son-Bauló. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ariel Kierys la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LaudonCity es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Deivids Volmārs va estar a punt de posar per davant a LaudonCity amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Reggie Lathlane va impedir un gol cantat.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): Kevin Woelfel va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alessandro Timpanaro no va ser aprofitada per en Alain Eychenne que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hristo Tzvetkov de LaudonCity la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Hristo Tzvetkov va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.