Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737094943

Amistoso (Int.) 737094943 Información oficial sobre el partido 737094943 en Hattrick

28.08.2024 12:30:00

Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido 2 - 2 Perth Tic Thistle Alineación oficial del equipo 'Perth Tic Thistle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Horizonte Final C.F Alineación oficial del equipo 'Horizonte Final C.F' en el partido 3 - 0 Perth Tic Thistle Alineación oficial del equipo 'Perth Tic Thistle' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Horizonte Final C.F

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 11 i semblava que Division desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Fulvio Volpe va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Giancarlo Franco va donar a Division un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mihajlo Pašić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 16, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Giancarlo Franco! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Mihajlo Pašić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Division se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mihajlo Pašić de Division va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en George Truitt que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Walter Tjon A Joe va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Amarílio Barreira va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, George Truitt va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Mihajlo Pašić va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Perth Tic Thistle

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Division. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Evan Kingma la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bhoys es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 18.
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 33 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Alius Štaliūnas marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bhoys va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 59, però en Alius Štaliūnas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Petros Sofianos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giancarlo Mariantoni de Bhoys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Petros Sofianos va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.