Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737108578

Amistoso (Int., RC) 737108578 Información oficial sobre el partido 737108578 en Hattrick

28.08.2024 16:35:00

N.K.A Al'Azraq Alwardii Alineación oficial del equipo 'N.K.A Al'Azraq Alwardii' en el partido 2 - 3 Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
N.K.A Al'Azraq Alwardii Alineación oficial del equipo 'N.K.A Al'Azraq Alwardii' en el partido 0 - 1 Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

N.K.A Al'Azraq Alwardii

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 18, indicava inequívocament que en Nawras Shaaban va saber trobar la xarxa rival. Alwardii desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Als 70 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Alwardii va acabar amb la pilota als peus de Nour Al Sayed que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en José Julio Pasquet haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Alwardii al minut 40.

Atletico Algeciras

Goles Goles

  • 187 Minuto 20 (Gol tiro lejano): Després de 20 minuts el Algeciras, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Lorenzo Rayol sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Alejandro Muñoz Franco va llençar el penal ras arran de pal.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Alejandro Muñoz Franco va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Enrique Moreno Blanco, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Al minut 61, Ignacio Áncora de Algeciras va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.