Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737117676

Amistoso (Int.) 737117676 Información oficial sobre el partido 737117676 en Hattrick

28.08.2024 12:30:00

Danielito Team Alineación oficial del equipo 'Danielito Team' en el partido 2 - 2 Hallsta Hillbillies Alineación oficial del equipo 'Hallsta Hillbillies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Danielito Team Alineación oficial del equipo 'Danielito Team' en el partido 4 - 0 Hallsta Hillbillies Alineación oficial del equipo 'Hallsta Hillbillies' en el partido
Tiene mala suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Danielito Team

Goles Goles

  • 139 Minuto 2 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jordi Aragonès va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Johnathan 'Isaac' Newton per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ernest Vall-llosada es va introduir dins la defensa central al minut 24, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ernest Vall-llosada. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Horacio Pérez estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Wil Graham, als 25 minuts, va fallar per ben poc.
  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): Al minut 30, Nurettin Natık gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Víctor Colomina, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Wil Graham va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Michalis Karamixidis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Danielito va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Wil Graham va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Michalis Karamixidis.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Doniániz de Danielito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Hallsta Hillbillies

Goles Goles

  • 153 Minuto 31 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Hillbillies seguien lluitant fins al final. Al minut 31, fruit d'aquests esforços, Arvid Fransson va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Björn Mayerhofer va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Anton Gustavsson quasi aconsegueix empatar per Hillbillies al minut 48, però Andoni Ruiz Llera va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johnathan 'Isaac' Newton de Hillbillies va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.