Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737121096

Amistoso (Int., RC) 737121096 Información oficial sobre el partido 737121096 en Hattrick

28.08.2024 12:25:00

chirigora wire Alineación oficial del equipo 'chirigora wire' en el partido 3 - 0 Severinocicerchia? chi lo... Alineación oficial del equipo 'Severinocicerchia? chi lo...' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
chirigora wire Alineación oficial del equipo 'chirigora wire' en el partido 3 - 2 Severinocicerchia? chi lo... Alineación oficial del equipo 'Severinocicerchia? chi lo...' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,2 % 9,7 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chirigora wire

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Aniceto Botilla ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, chirigora es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del chirigora van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jorge Neruda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de chirigora va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eduardo Saura progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Aniceto Botilla va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de chirigora.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel Ocampo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kalani Tetuanui de chirigora va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Severinocicerchia? chi lo...

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 59 (Ocasión tiro lejano): Al minut 59 un refús amb el peu d'en Servando Fontán va anar a parar als peus del Lorenzo Marsetti que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.