Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737237506

Amistoso (Int.) 737237506 Información oficial sobre el partido 737237506 en Hattrick

04.09.2024 22:50:00

Barceholanda Alineación oficial del equipo 'Barceholanda' en el partido 6 - 2 Spartak Kalasnjkov Alineación oficial del equipo 'Spartak Kalasnjkov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barceholanda Alineación oficial del equipo 'Barceholanda' en el partido 4 - 0 Spartak Kalasnjkov Alineación oficial del equipo 'Spartak Kalasnjkov' en el partido
Tiene suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barceholanda

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Giraldo Lorsbach llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Barceholanda pel centre va donar un gran resultat: el gol de Giraldo Lorsbach va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Barceholanda va ser Lukas Hansa.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Barceholanda va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Lukas Hansa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Barceholanda va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Torleif Josefsson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Torleif Josefsson de Barceholanda va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Frédéric Schildermans al minut 10 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cuno De Gent va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Edmund Barragry, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Albano Gonçalves es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Torleif Josefsson de Barceholanda va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Spartak Kalasnjkov

Goles Goles

  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Gandolfo Daverio! Un inimaginable dribbling sobre Torleif Josefsson va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 1 per a Kalasnjkov.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Kalasnjkov van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Per Engskär.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kalasnjkov va anar a parar a la dreta de l'atac on en Luc Vandewyngaerde, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Kalasnjkov sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kurt Monfort, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 239 Minuto 87 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mattias Thörngren va ridiculitzar a en Torleif Josefsson amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kurt Monfort.