Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737267548

Amistoso (Int.) 737267548 Información oficial sobre el partido 737267548 en Hattrick

04.09.2024 15:45:00

bayern munchen 84 Alineación oficial del equipo 'bayern munchen 84' en el partido 0 - 6 Kollektivet Stockholm Alineación oficial del equipo 'Kollektivet Stockholm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bayern munchen 84 Alineación oficial del equipo 'bayern munchen 84' en el partido 0 - 3 Kollektivet Stockholm Alineación oficial del equipo 'Kollektivet Stockholm' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bayern munchen 84

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Andy Asadi va ridiculitzar a en Johannes Thorstensson amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Loghman Izadi de munchen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Loghman Izadi de munchen per doble groga al minut 79.

Kollektivet Stockholm

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Johannes Thorstensson va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Najor Kako de Kollektivet l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 31 de partit.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Lars Drakland va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Ender Fersoy va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Kollektivet.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, Lars-Owe Jacobsson va pentinar un córner cap al segon pal que Ender Fersoy va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 5.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Kollektivet augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lars-Owe Jacobsson es rifés el porter i marqués el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Najor Kako va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ehsan Aramesh, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 274 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Johannes Thorstensson que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.