Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737338673

Amistoso 737338673 Información oficial sobre el partido 737338673 en Hattrick

11.09.2024 12:05:00

Cagunros Alineación oficial del equipo 'Cagunros' en el partido 2 - 2 San Pedro de la Viña C.F. Alineación oficial del equipo 'San Pedro de la Viña C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cagunros Alineación oficial del equipo 'Cagunros' en el partido 1 - 1 San Pedro de la Viña C.F. Alineación oficial del equipo 'San Pedro de la Viña C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,7 % 68,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cagunros

Goles Goles

  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 72 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Fernando Iglesias Fraile, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Cagunros a l'empat.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 86, Fernando Iglesias Fraile va pentinar un córner cap al segon pal que Faustino Baldrei va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Jean-Jacques Leitstein va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cagunros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 200 Minuto 41 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 41 amb una falta ben llançada per en Jean-Jacques Leitstein, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Faustino Baldrei no s'ho podia creure.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Jean-Jacques Leitstein va estar a punt d'empatar per a Cagunros quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Adrián Criado va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 220 Minuto 90 (Ocasión de falta): Al minut 90, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Manuel Carbón.

San Pedro de la Viña C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): En Viggó Arngrímsson va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 24. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Oriol Moltó va aprofitar un error defensiu al minut 38, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Pedro.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Oriol Moltó després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Diego Cerda va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicente Melena de Pedro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.