Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737351657

Amistoso (Int.) 737351657 Información oficial sobre el partido 737351657 en Hattrick

10.09.2024 18:30:00

Bockenheimer Alineación oficial del equipo 'Bockenheimer' en el partido 5 - 1 - Kingston Lions - Alineación oficial del equipo '- Kingston Lions -' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Bockenheimer Alineación oficial del equipo 'Bockenheimer' en el partido 8 - 0 - Kingston Lions - Alineación oficial del equipo '- Kingston Lions -' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bockenheimer

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pablo Puerta de Bockenheimer aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Achim Wachner de Bockenheimer, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Bockenheimer va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Osman Akdemir va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pablo Puerta la va rematar Lorenzo Wauters amb una magnífica volea que va fer pujar per a Bockenheimer el 4 - 1.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bockenheimer pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lorenzo Wauters va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Leon Hulbert al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ignacio Riera va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Mikas Dabušinskas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Leon Hulbert va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 219 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Bockenheimer va estar a punt d'arribar en un córner. En Pablo Puerta va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Holger Lautz gairebé va marcar per a Bockenheimer des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Khaly Deh de Bockenheimer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

- Kingston Lions -

Goles Goles

  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Tyrone Birkett de Kingston va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Ferit Sert, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Tristan Duncan de Kingston, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!