Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737357574

Amistoso (Int.) 737357574 Información oficial sobre el partido 737357574 en Hattrick

11.09.2024 10:00:00

Team Winners Bucharest Alineación oficial del equipo 'Team Winners Bucharest' en el partido 2 - 0 Jack en Leo to the top! Alineación oficial del equipo 'Jack en Leo to the top!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Winners Bucharest Alineación oficial del equipo 'Team Winners Bucharest' en el partido 2 - 1 Jack en Leo to the top! Alineación oficial del equipo 'Jack en Leo to the top!' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,2 % 22,3 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Winners Bucharest

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 19 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Noureddine Salhi. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Noureddine Salhi va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leandro Schieber de Bucharest va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrei Văcărescu de Bucharest la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Noureddine Salhi de Bucharest amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Jack en Leo to the top!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Drąsūnas Cijunčikas va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sebastião José Gomes va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Lucas Van Laere quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pierpaolo Borgazzi.