Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737358641

Amistoso 737358641 Información oficial sobre el partido 737358641 en Hattrick

11.09.2024 12:05:00

Troncosos FC Alineación oficial del equipo 'Troncosos FC' en el partido 0 - 5 Union Sticchio Alineación oficial del equipo 'Union Sticchio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Troncosos FC Alineación oficial del equipo 'Troncosos FC' en el partido 1 - 1 Union Sticchio Alineación oficial del equipo 'Union Sticchio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,4 % 37,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Troncosos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ernesto Salces va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ronan Schnellhammer rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Al minut 28, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Union Sticchio

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Andrea Failla de Sticchio va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Josep Mingot, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, Sticchio va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Josep Mingot, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Andrea Failla va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al 83 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sticchio augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Josep Mingot es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sticchio va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Diego Nájera Blasco va sortir per sobre el travesser.