Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737368168

Amistoso (Int.) 737368168 Información oficial sobre el partido 737368168 en Hattrick

11.09.2024 18:50:00

F.C Stephan Alineación oficial del equipo 'F.C Stephan' en el partido 5 - 0 Real Sociedad F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C Stephan Alineación oficial del equipo 'F.C Stephan' en el partido 5 - 1 Real Sociedad F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Stephan

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Torben Ramsl arribés a peus de Mohamed Mihular, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Stephan el 1 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Thibaut Magnat va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 135 Minuto 49 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Egon Füglistaller va marcar el 3 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Vlastislav Sladký de Stephan va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Thibaut Magnat de Stephan va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Casiano Madariaga Orozco va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 35 de joc.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Paw Aaen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Eduardo Roque Antunes Moreira de Stephan gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Real Sociedad F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Valdemoro de Sociedad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.