Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737434970

Amistoso 737434970 Información oficial sobre el partido 737434970 en Hattrick

14.09.2024 22:00:00

Briosa Alineación oficial del equipo 'Briosa' en el partido 3 - 1 FC Falésia Dragons Alineación oficial del equipo 'FC Falésia Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Briosa Alineación oficial del equipo 'Briosa' en el partido 2 - 1 FC Falésia Dragons Alineación oficial del equipo 'FC Falésia Dragons' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,4 % 16,3 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Briosa

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Ihor Martyshchuk s'emportà una gran ovació del públic local al minut 31, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Matias Azevedo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Briosa es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Inácio Campos va incrementar l'avantatge de Briosa amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Briosa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Salvador Jesus Xereu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Ihor Martyshchuk del Briosa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bjørn Kristiansen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Inácio Campos de Briosa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Falésia Dragons

Goles Goles

  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Brígido Sá va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 25, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Falésia, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Falésia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Fidélis va desviar el xut final de Myloslav Lutskyi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Brígido Sá quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Sebastião Fernandes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Myloslav Lutskyi va marcar al minut 42 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Brígido Sá va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro Fidélis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Brígido Sá va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Fidélis va aconseguir desviar el seu xut a córner.