Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737510763

Copa 737510763 Información oficial sobre el partido 737510763 en Hattrick

17.09.2024 18:00:00

SC Eilbek Alineación oficial del equipo 'SC Eilbek' en el partido 2 - 5 1. FC Brassel Alineación oficial del equipo '1. FC Brassel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SC Eilbek Alineación oficial del equipo 'SC Eilbek' en el partido 2 - 2 1. FC Brassel Alineación oficial del equipo '1. FC Brassel' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,8 % 60,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Eilbek

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 9 una excel·lent centrada de Erik Rajňák va arribar a Gusztáv Nagy, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 15 (Gol de falta): Als 15 minuts, Erik Rajňák va ampliar l'avantatge de Eilbek amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Cătălin-Radu Iagăr marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Hans Eggen que va xutar a fora per molt poc.
  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Hans Eggen ja els havia advertit que el porter contrari, en Paolo Amirante, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Eilbek a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Noushazar Fakouri va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 287 Minuto 78 (Ocasión tiro lejano): Al minut 78 un refús amb el peu d'en Paolo Amirante va anar a parar als peus del Hans Eggen que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kazimierz Tamioła de Eilbek va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

1. FC Brassel

Goles Goles

  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Brassel van mostrar una bona compenetració quan al minut 28 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Marcos Guexar va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): El jugador Semen Varlakhin de Brassel es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Brassel va ser finalitzada des de l'esquerra per Panayiotis Leptokaridis al minut 62. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Nejc Podobnik va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 4 per a Brassel.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 79 minuts quan Matteo Vian va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 5 per a Brassel.