Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737535620

Amistoso (Int.) 737535620 Información oficial sobre el partido 737535620 en Hattrick

14.09.2024 11:00:00

pelates83 Alineación oficial del equipo 'pelates83' en el partido 3 - 2 Aniołki Gregora Alineación oficial del equipo 'Aniołki Gregora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
pelates83 Alineación oficial del equipo 'pelates83' en el partido 5 - 1 Aniołki Gregora Alineación oficial del equipo 'Aniołki Gregora' en el partido
Tiene mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pelates83

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Manthos Karamichalis va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 26.
  • 190 Minuto 30 (Gol de falta): En Spiros Tsagkris conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-1
  • 124 Minuto 61 (Gol de penalti): pelates83 va posar-se per davant 3 - 2 al minut 61, quan Yiannis Gkalitsios va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Yiannis Gkalitsios una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Leonard Mubese va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Spiros Tsagkris de pelates83 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Aniołki Gregora

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Aniolki va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 20. Mihai Cocea va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ksenofont Szyjkowski va anar directament als peus de Bogdan Dobromirescu que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Ilppo Olkku va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Argiris Mpenakis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ksenofont Szyjkowski va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Orlando Terán, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Bogdan Dobromirescu va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Efthimios Riziniotis no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Ruiz estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Aniolki va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Andrzej Zuch es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.