Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737582314

Copa 737582314 Información oficial sobre el partido 737582314 en Hattrick

18.09.2024 12:00:00

Regional Agrícola Montserrat Alineación oficial del equipo 'Regional Agrícola Montserrat' en el partido 3 - 1 Papinho Team Alineación oficial del equipo 'Papinho Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Regional Agrícola Montserrat Alineación oficial del equipo 'Regional Agrícola Montserrat' en el partido 5 - 3 Papinho Team Alineación oficial del equipo 'Papinho Team' en el partido
Tiene mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,3 % 16,4 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Regional Agrícola Montserrat

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Montserrat prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Juan Carlos Quiroga va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Juan Carlos Quiroga va donar a Montserrat un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Alejandro Santiago de Montserrat va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Alberto Pascual va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Montserrat.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Alejandro Santiago una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Víctor Ten va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Josele Acuña de Montserrat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc Panadès es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Papinho Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Wiljo Benders per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Osman Öğet va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ricardo Coronado va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 219 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Osman Öğet va poder marcar per a Papinho en un servei de cantonada picat per en Wiljo Benders quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Papinho va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ricardo Coronado va desviar el xut final de Ricardo Salvador després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Aietz Gastegi de Papinho, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 56, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Raúl Abas va fer una magnífica centrada, però la rematada de Eduards Griķis va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.