Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-64962379) - Las Isidras y los Silvios (1597271) » 737585445: T77/R1

Copa 737585445 Información oficial sobre el partido 737585445 en Hattrick

18.09.2024 12:00:00
Copa: Temporada 77 / Ronda 1

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 10 Las Isidras y los Silvios Alineación oficial del equipo 'Las Isidras y los Silvios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 Las Isidras y los Silvios Alineación oficial del equipo 'Las Isidras y los Silvios' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Las Isidras y los Silvios

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Rafael Gómez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Misja Duijker de Isidras va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 23. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Rafael Gómez sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 32 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Aitame Victorio va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Isidras.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Misja Duijker va augmentar l'avantatge de Isidras a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 108 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Aitame Victorio és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Óscar Guillén de Fitero perquè aconseguís el 0 - 6. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Rafael Gómez va augmentar l'avantatge de Isidras a 0 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Rafael Gómez va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 69, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Isidras, mentre ja celebrava el 0 - 8, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Casimiro Muro va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 0 - 9 per a Isidras.
  • 107 Minuto 77 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Isidras Casimiro Muro va anotar el 0 - 10 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Francisco Pemán al minut 33, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Rafael Gómez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Rafael Gómez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.