Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737592959

Amistoso (RC) 737592959 Información oficial sobre el partido 737592959 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

MUCHO-MICHI-MACHO F.C Alineación oficial del equipo 'MUCHO-MICHI-MACHO F.C' en el partido 1 - 2 MEIS. F.C. Alineación oficial del equipo 'MEIS. F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MUCHO-MICHI-MACHO F.C Alineación oficial del equipo 'MUCHO-MICHI-MACHO F.C' en el partido 2 - 1 MEIS. F.C. Alineación oficial del equipo 'MEIS. F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,2 % 20,7 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MUCHO-MICHI-MACHO F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): MUCHO-MICHI-MACHO va posar-se per davant 1 - 0 al minut 14, quan Jörn Garrn va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): MUCHO-MICHI-MACHO va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Jörn Garrn va anar a parar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 es va veure una gran oportunitat per a MUCHO-MICHI-MACHO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Michele Benazzato, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Alexey Volnikov de MUCHO-MICHI-MACHO va intentar batre la porteria rival al minut 90 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michele Benazzato de MUCHO-MICHI-MACHO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MEIS. F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Marcelo Mazzucco per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): MEIS. agafava avantatge al minut 81 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Luis María Berdejo amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Samuel Doñate va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.