Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737617929

Amistoso (Int.) 737617929 Información oficial sobre el partido 737617929 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

VdM CF Alineación oficial del equipo 'VdM CF' en el partido 1 - 1 Slavoj Český Těšín Alineación oficial del equipo 'Slavoj Český Těšín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
VdM CF Alineación oficial del equipo 'VdM CF' en el partido 5 - 0 Slavoj Český Těšín Alineación oficial del equipo 'Slavoj Český Těšín' en el partido
Es un cenizo 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VdM CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): VdM prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Ignacio Rebolledo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Placido Solari va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Alexander Fenech va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de VdM.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Albano López Barragán de VdM va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferran Arnau.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chuaquín Silva Carvajal de VdM es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.

Slavoj Český Těšín

Goles Goles

  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Als 74 minuts de partit, Jouko Nortamo de Slavoj va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Slavoj van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Ronny Broucke des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Slavoj van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Ronny Broucke no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Slavoj van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però František Sklář va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joachim Weinhappl de Slavoj va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.