Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737631634

Amistoso (Int.) 737631634 Información oficial sobre el partido 737631634 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

ramtor la granja Alineación oficial del equipo 'ramtor la granja' en el partido 2 - 2 FC United Tibana Alineación oficial del equipo 'FC United Tibana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ramtor la granja Alineación oficial del equipo 'ramtor la granja' en el partido 2 - 1 FC United Tibana Alineación oficial del equipo 'FC United Tibana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ramtor la granja

Goles Goles

  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 32 en Alberto Toro Coronado va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Luka Ebersberg podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 110 Minuto 64 (Gol de falta): ramtor equilibrava els comptes al minut 64 quan en Marcos Paulo Alves va transformar una falta en el 2 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alberto Toro Coronado no va ser aprofitada per en Miguel Ángel Valencia que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Felipe Torres López va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Adelino Cuadros de ramtor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Islam Rhaili de ramtor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC United Tibana

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, United es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Toader Tudor es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gabriel-Sorin Lupşe arribés a peus de Ionuţ Simon, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a United el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Ciprian Glomnicu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.