Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético del Kun (123601) - Real Valencia C.F (1421684) » 738367959: T77/J1/VI

Liga 738367959 Información oficial sobre el partido 738367959 en Hattrick

21.09.2024 14:00:00
Liga: Temporada 77 / Jornada 1 / VI.590 (14908)

Atlético del Kun Alineación oficial del equipo 'Atlético del Kun' en el partido 2 - 1 Real Valencia C.F Alineación oficial del equipo 'Real Valencia C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético del Kun Alineación oficial del equipo 'Atlético del Kun' en el partido 2 - 0 Real Valencia C.F Alineación oficial del equipo 'Real Valencia C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético del Kun

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors del Atlético amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 44, deixant Alwi Damen en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats van embogir quan en Segismundo Mateos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Atlético va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ronan Lethuillier en un 1 contra 1 amb el porter Pablo Sánchez Zorrilla, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Filip Leenaerts hauria d'haver estat gol al minut 37 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Martin Hörl va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 es va veure una gran oportunitat per a Atlético per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Topi Nirkko, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Segismundo Mateos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo Sánchez Zorrilla.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Jere Hummasti de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Abou Sleiman de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Robbert-Jan Brion de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Valencia C.F

Goles Goles

  • 139 Minuto 36 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ricardo París va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Antonio Abou Sleiman per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sansón Basoa Rivas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Miguel Ángel Gil de Aponte hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Enrique Agraït havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Mato Cano de Valencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Sansón Basoa Rivas de Valencia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.