Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741354187

Copa 741354187 Información oficial sobre el partido 741354187 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00

Lucatroni Alineación oficial del equipo 'Lucatroni' en el partido 0 - 3 Club Atlético Balona Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Balona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lucatroni Alineación oficial del equipo 'Lucatroni' en el partido 0 - 2 Club Atlético Balona Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Balona' en el partido
Tiene un resultado normal 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucatroni

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lucatroni va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xavi Colet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lucatroni sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Salva Rubí, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 58 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lucatroni va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alexander Stamenov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 204 Minuto 83 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Lucatroni. Jorge Reyna el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.
  • 200 Minuto 85 (Ocasión de falta): Jorge Reyna va xutar una falta al minut 85 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salva Rubí de Lucatroni amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lolo Marsella de Lucatroni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Paulo Castrillo de Lucatroni va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club Atlético Balona

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Atlético agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Aleksander Leonik amb mestria.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gabriel Alcalá va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 24.
  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Aleksander Leonik va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 32, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Atlético, mentre ja celebrava el 0 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lucatroni. La jugada d'estratègia del Atlético per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pedro Irisarri va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mauro Ferrándiz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mauro Ferrándiz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Aleksander Leonik va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.