Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741354195

Copa 741354195 Información oficial sobre el partido 741354195 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00

Torrejón Rovers FC Alineación oficial del equipo 'Torrejón Rovers FC' en el partido 4 - 1 More UD Alineación oficial del equipo 'More UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Torrejón Rovers FC Alineación oficial del equipo 'Torrejón Rovers FC' en el partido 3 - 1 More UD Alineación oficial del equipo 'More UD' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrejón Rovers FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Iván Monzón Mazo de Torrejón aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Torrejón va trobar una esquerda a la defensa rival quan en John Pushkin va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Torrejón va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stoyan Dilov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En John Pushkin va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): En Néstor Fernando Patiño va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 30, però el porter visitant Jordi Alibau el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Néstor Fernando Patiño de Torrejón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chang-Woo Yook de Torrejón es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

More UD

Goles Goles

  • 154 Minuto 91 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 4 - 1 va ser Job de Kijsser. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Job de Kijsser que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pep Llidó que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Job de Kijsser va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Torben Kokoly no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Merijn Lowyck va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Francisco Torres de More va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marino Savardi de More la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Pérez-Serrano de More va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.