Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741358771

Copa 741358771 Información oficial sobre el partido 741358771 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00

Iceman Dükinho Alineación oficial del equipo 'Iceman Dükinho' en el partido 0 - 4 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Iceman Dükinho Alineación oficial del equipo 'Iceman Dükinho' en el partido 1 - 2 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,2 % 37,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iceman Dükinho

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Kareem Allen de JJID va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

R.C.D. Matrukitos

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Artem Sukonkin que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Víctor Gil García va augmentar l'avantatge de Matrukitos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al 33 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Matrukitos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Artem Sukonkin es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Víctor Gil García va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Pedro Ignacio Ponte va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Matrukitos posava el marcador 0 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Matrukitos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Egon Veider va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Egon Veider va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 91 (Tarjeta roja directa): Al minut 91, Ramón Sanz Delfa de Matrukitos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.