Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741359348

Copa 741359348 Información oficial sobre el partido 741359348 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00

_Django_ Alineación oficial del equipo '_Django_' en el partido 2 - 3 Enganchat F.C. Alineación oficial del equipo 'Enganchat F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
_Django_ Alineación oficial del equipo '_Django_' en el partido 0 - 2 Enganchat F.C. Alineación oficial del equipo 'Enganchat F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_Django_

Goles Goles

  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Cristian Damián Duva va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Dezső Reszler, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de _Django_ van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 77 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Cristian Damián Duva, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 100 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 100 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dezső Reszler, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Fredy Justiniano xutant per a _Django_ va fer anar la pilota just on la volia, però Víctor Acosta, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de _Django_ Miljan Ðurovski va intentar enganyar Víctor Acosta amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de _Django_ Mukumbuta Kafunda va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Teodocio De La Puente anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a _Django_.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de _Django_ Albert Foretić, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Víctor Acosta. El marcador continuava 2 - 2.

Enganchat F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Enganchat agafava avantatge al minut 28 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Steffen Singer amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sabino Toncu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raúl Polo Baz després de 29 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Giuseppe Balestri va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Euloxio Verín va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Giuseppe Balestri va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): En Steffen Singer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Euloxio Verín de Enganchat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gorka Bergarajauregi de Enganchat anava molt fort i col·locat però Giuseppe Balestri no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Steffen Singer, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Giuseppe Balestri va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Enganchat i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Bruno Pock xutant per a Enganchat va fer anar la pilota just on la volia, però Giuseppe Balestri, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Romeo Campanale va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Enganchat Jimi Heuker no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Giuseppe Balestri es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.