Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 741362035

Copa 741362035 Información oficial sobre el partido 741362035 en Hattrick

25.09.2024 12:00:00

Tute Squad Alineación oficial del equipo 'Tute Squad' en el partido 1 - 5 South Tigers Alineación oficial del equipo 'South Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tute Squad Alineación oficial del equipo 'Tute Squad' en el partido 2 - 4 South Tigers Alineación oficial del equipo 'South Tigers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,1 % 63,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tute Squad

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Squad van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Christos Stefos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Squad van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Christos Stefos, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Pedro Marinho va disposar d'una bona oportunitat al minut 68, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Antonio Lara.

South Tigers

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gianpaolo Sambin va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, Andrii Khomchenovskyi va pentinar un córner cap al segon pal que Eugen Mugureanu va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, Tigers va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fred Hinkofer.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Gianpaolo Sambin va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 44, i va fer pujar el 1 - 4 per a Tigers.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, un xut de Fred Hinkofer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Arsalan Alipour després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ronny Gomersbach va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Abrão Almeida Anjos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Arsalan Alipour quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ronny Gomersbach, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Ronny Gomersbach va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Máximo Esteban Saccone, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.