Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Charly Balompié (1435204) - C.D. Real Aguilas Atletico (1371735) » 75511828: T17/J4/X

Liga 75511828 Información oficial sobre el partido 75511828 en Hattrick

20.05.2006 14:25:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / X.2919 (171246)

Real Illes Balears Alineación oficial del equipo 'Real Illes Balears' en el partido 1 - 2 RCD Extremadura Alineación oficial del equipo 'RCD Extremadura' en el partido
0 - 1 Lucio Cereixa (22')
Xicu Casals (22') 1 - 1
1 - 2 Cristian Ciezar (84')
Real Illes Balears Alineación oficial del equipo 'Real Illes Balears' en el partido 1 - 2 RCD Extremadura Alineación oficial del equipo 'RCD Extremadura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Illes Balears Alineación oficial del equipo 'Real Illes Balears' en el partido 2 - 0 RCD Extremadura Alineación oficial del equipo 'RCD Extremadura' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Illes Balears

Goles Goles

  • 109 Minuto 22 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Xicu Casals va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Lucio Cereixa va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.
  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els jugadors del Balears amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 22, deixant Xicu Casals en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignacio Treviño va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Jorge Leiro quasi dona a Balears l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Navarro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Balears se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Navarro de Balears es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): José Fillol no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Gonzalo Navarro.
  • 092 Minuto 70 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 70 va fer que Martí Bascuñan de Balears hagués d'abandonar el terreny de joc. Reyes Ablitas va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Ángel Sanz, que no va rendir al seu nivell habitual.

RCD Extremadura

Goles Goles

  • 117 Minuto 84 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Gonzalo Navarro, que quasi sense aire va regalar la pilota a Cristian Ciezar de Extremadura, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Javier Laut va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Extremadura va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francisco Jesús Taibo va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Lucio Cereixa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Luque de Extremadura la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Passats 12 minuts de joc, en Lucio Cereixa de Extremadura va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.