Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL CELTIC (487164) - Santurtzi F.C (441522) » 86472848: T18/J9/VI

Liga 86472848 Información oficial sobre el partido 86472848 en Hattrick

14.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / VI.828 (15146)

segovia Alineación oficial del equipo 'segovia' en el partido 1 - 2 Sporting de Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Sporting de Benimaclet' en el partido
0 - 1 Tore Rise (5')
0 - 2 Miguel Illán (6')
Wies?aw Kocha?czyk (79') 1 - 2
segovia Alineación oficial del equipo 'segovia' en el partido 1 - 2 Sporting de Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Sporting de Benimaclet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
segovia Alineación oficial del equipo 'segovia' en el partido 5 - 2 Sporting de Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Sporting de Benimaclet' en el partido
Es un cenizo 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,7 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

segovia

Goles Goles

  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els seguidors del segovia van tornar a saltar d'alegria al minut 79. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Wiesław Kochańczyk que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al 15, Jérémie Peyrat hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Jaime Iglesias. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jaime Iglesias i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a segovia, però el xut de Seran Flores va sortir bastant desviat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 18 (Tirita (médico)): Semblava que Jérémie Peyrat s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Sporting de Benimaclet

Goles Goles

  • 170 Minuto 5 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Tore Rise al minut 5 va permetre a Benimaclet prendre avantatge per 0 - 1.
  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Tore Rise sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Miguel Illán que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): El Benimaclet va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Tore Rise la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Benimaclet quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gian Luigi Priolo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després de 65 minuts, Tore Rise va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Paco Alcalde va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Benimaclet quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Lluís Juan va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Gastone Agostinelli de Benimaclet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Valentí.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gian Luigi Priolo de Benimaclet es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Tore Rise de Benimaclet va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.