Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dioni (439149) - moncada city (439894) » 86523226: T18/J14/VII

Liga 86523226 Información oficial sobre el partido 86523226 en Hattrick

18.11.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 14 / VII.703 (38739)

Dioni Alineación oficial del equipo 'Dioni' en el partido 1 - 2 Racing de la Almendra Alineación oficial del equipo 'Racing de la Almendra' en el partido
0 - 1 Peter Svantesson (35')
Juan Carlos González (47') 1 - 1
1 - 2 Javier García (82')
Dioni Alineación oficial del equipo 'Dioni' en el partido 1 - 2 Racing de la Almendra Alineación oficial del equipo 'Racing de la Almendra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dioni Alineación oficial del equipo 'Dioni' en el partido 0 - 2 Racing de la Almendra Alineación oficial del equipo 'Racing de la Almendra' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dioni

Goles Goles

  • 137 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Per Eriksson va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 47 de joc. Juan Carlos González es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 83 minuts, en Juan Carlos González no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Sebastià Plasència de Dioni va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Filipp Makarevich de Dioni es va guanyar la targeta groga merescudament.

Racing de la Almendra

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Peter Svantesson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gonzalo Cárcel va anar directament als peus de Javier García que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Cárcel, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Guillermo Jirones es va quedar sol davant del porter, al minut 41. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Peter Svantesson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Peter Svantesson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edgar Monteiro de Almendra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lukas Bär de Almendra es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): Semblava que Lukas Bär s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.