Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

malaga-soldier (776860) - Ximixangas FC (313594) » 86706945: T18/J8/IX

Liga 86706945 Información oficial sobre el partido 86706945 en Hattrick

07.10.2006 15:40:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / IX.912 (61183)

fait un f.c Alineación oficial del equipo 'fait un f.c' en el partido 2 - 0 Os pestinhos Alineación oficial del equipo 'Os pestinhos' en el partido
Bodo Neidl (87') 1 - 0
Antonio Domenech (90') 2 - 0
fait un f.c Alineación oficial del equipo 'fait un f.c' en el partido 2 - 0 Os pestinhos Alineación oficial del equipo 'Os pestinhos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fait un f.c Alineación oficial del equipo 'fait un f.c' en el partido 2 - 0 Os pestinhos Alineación oficial del equipo 'Os pestinhos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fait un f.c

Goles Goles

  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 87 gràcies a la jugada de Bodo Neidl, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Antonio Domenech de fait va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 20 (Ocasión de penalti): fait va gaudir d'un penal a favor al minut 20, però el jugador Sergi Villa va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Mariano Marchante.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Óscar Jauregui Bereciartu haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a fait al minut 35.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier de Pablo Gómez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Arturo Tallón va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de fait.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Fermín Escribano del fait ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 224 Minuto 84 (Ocasión de penalti): fait va gaudir d'un penal a favor al minut 84, però el jugador Sergi Villa va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Mariano Marchante.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roberto Ruiz va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Antonio Domenech va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arturo Tallón de fait la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Víctor Rubio s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): fait va fer una substitució al minut 16. Hugo Alfaro va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Abel Domínguez.
  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Javier de Pablo Gómez ocupà el lloc d'en César Domínguez al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de fait quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Os pestinhos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Fernando Palmas de pestinhos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 45 (Lesión (no subst.)): Alejandro Alférez de pestinhos no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • 096 Minuto 62 (Lesión (no subst.)): Óscar Jauregui Bereciartu de pestinhos no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • 093 Minuto 88 (Lesión (no subst.)): Al minut 88, Óscar Trenor Galindo va haver de deixar el terreny de joc lesionat. pestinhos no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.
  • 093 Minuto 90 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a pestinhos, Miquel Montcada va caure lesionat al minut 90, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.